Strateško planiranje Mreže Zelenih telefona

Objavljeno: Utorak, 24 Ožujak 2015

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je od 18.03. do 20.3.2015. održano Strateško planiranje Mreže Zelenih telefona i godišnji sastanak članica Mreže. Ova aktivnost dio je partnerskog projekta  "Partnerstva za okoliš: Razvoj kapaciteta u zaštiti okoliša javnog i civilnog sektora u Hrvatskoj kroz primjenu servisa Zelenog telefona”.

Strateško planiranje provela je konzultantica Aktivist d.o.o., Milena Radošević. Kroz strateško planiranje Mreža i sve njene članice su imale za cilj izraditi zajedniči Strateški plan za naredno zajedničko trogodišnjem djelovanje kao i Akcijski plan za buduće jednogodišnje razdoblje, a sve u svrhu poboljšanja zajedničkog rada kroz pružanje usluge Zelenog telefona. Strateško planiranje bilo je učinkovito te će zasigurno unaprijediti rad Mreže zelenih telefona.

Osim Strateškog planiranja ovo druženje bilo je prilika da svi voditelji Zelenih telefona razmijene iskustva u radu i razgovaraju o aktualnim problemima u zaštiti okoliša i prirode. Tako je ovaj projekt članicama Mreže omogućio rijetku priliku za zajedničko druženje, zbližavanje i poboljšanje suradnje. 

                 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar