Održana brojna događanja u sklopu projekta "Znanje usvajajmo-okoliš sačuvajmo"

Objavljeno: Ponedjeljak, 29 Svi 2017

Proteklih desetak dana  Ekološka udruga "Krka" Knin je u suradnji sa školama partnerima obilježila Dan(e) škole(a) organizacijom brojnih događanja. Sve je započelo 19.05. u OŠ Kistanje kada je održano snimanje Milenijske fotografije u suradnji sa poznatim hrvatskim fotografom Šimom Strikomanom. 23.05. je u OŠ Dr.Franje Tuđmana u Kninu organizirana akcija uređenja školskog okoliša. Nakon toga, u OŠ Kistanje, dana 24.05. obilježen je Dan škole u sklopu kojeg je održan i Sajam recikliranih dječjih proizvoda.

Opširnije...

Održana akcija uređenja školskog okoliša

Objavljeno: Utorak, 23 Svi 2017

Danas je u Kninu održana akcija uređenja školskog okoliša ispred Osnovne škole Dr.Franjo Tuđman a u sklopu projekta "Znanje usvajajmo-okoliš sačuvajmo". U sklopu akcije posađeno je ljekovito bilje i ukrasno cvijeće te su upotrebljene i stare reciklirane gume.

Opširnije...

Brojna događanja u sklopu proslave Dana škole u Kninu

Objavljeno: Četvrtak, 25 Svi 2017

Osnovna škola Dr.Franje Tuđmana Knin sutra ( 26.05.) slavi Dan škole.Učenici i nastavnici pripremili su prigodan program, a dio programa se održava i u organizaciji Ekološke udruge "Krka" Knin kao rezultat suradnje Ekološke udruge „Krka“ Knin i škole na projektu „Znanje usvajajmo-okoliš sačuvajmo“.Program Ekološke udruge "Krka" Knin počinje u 9h održavanjem radionica izrade kutijaza prikupljanje plastičnih čepova koje će se kasnije podijeliti gradskim ustanovama,

Opširnije...

Snimanje Milenijske fotografije u Kistanjama

Objavljeno: Četvrtak, 18 Svi 2017

 

 

 

 

 

Poznati hrvatski fotograf gospodin Šime Strikoman i Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji sa partnerom Osnovnom školom Kistanje i  učenicima sutra ( 19.05.) u 11:00h organiziraju snimanje Milenijske fotografije.

Milenijska fotografija će biti prezentirana 24.05.2017. godine na dan proslave Dana škole, kada će se ujedno održati i Sajam recikliranih dječjih proizvoda.

Opširnije...

Proslava Dana škole i Sajam recikliranih proizvoda u Kistanjama

Objavljeno: Utorak, 23 Svi 2017

Osnovna škola Kistanje sutra ( 24.05.) od 10:00h počinje proslavu Dana škole, ujedno slaveći i 20-ti rođendan. Tom prilikom učenici i nastavnici pripremili su prigodan program.U sklopu proslave Dana škole održava se i Sajam recikliranih proizvoda kao rezultat suradnje Ekološke udruge „Krka“ Knin i škole na projektu „Znanje usvajajmo-okoliš sačuvajmo“. Učenici su pripremili brojne proizvode koristeći stare materijale i tehnike recikliranja.

Opširnije...

Održane radionice u sklopu projekta "Znanje usvajajmo-okoliš sačuvajmo"

Objavljeno: Četvrtak, 06 Travanj 2017

U sklopu projekta “Znanje usvajajmo-okoliš sačuvajmo” održane su radionice za sve učenike od 1.-4. razreda  OŠ dr. Franje Tuđmana Knin i OŠ Kistanje .Održano je ukupno 19 radionica na kojima su učenici, pored teorijskog dijela radionice na kojima su učili o recikliranju i odvajanju otpada, ukrašavali platnene vrećice te reciklirali papir.

Opširnije...