• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Igrajmo se zajedno-HBOR

Objavljeno: Utorak, 02 Listopad 2018
Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je od 01.10.2018. godine Ekološkoj udruzi "Krka" Knin odobreno sufinanciranje projekta "Igrajmo se zajedno" od strane HBOR-a u iznosu od 49.926,25 kn. Suradnici na projektu su udruga osoba s invaliditetom "Sv. Bartolomej" iz Knina i udruga osoba s intelektualnim teškoćama Šibensko-kninske županije "Kamenčići" iz Šibenika. Osnovni cilj projekta je poboljšanje kvalitete života djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju nabavom  didaktičkih i motoričkih igračaka i uspostave kontinuiranog rada eko-knjižnice u Kninu i Šibeniku gdje će se igračke besplatno iznajmljivati.
 
Kroz projekt „Igrajmo se zajedno“ nabavit ćemo razne didaktičke i motoričke igračke i specijalizirane slikovnice za djecu i mlade s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju za već postojeće eko-knjižnice igračaka u Kninu i Šibeniku. Upravo prostore eko-knjižnica igračaka želimo ponudite kao mjesta gdje će se moći igrati svi zajedno, a poslije i igračke ponijeti kući (besplatno iznajmiti).
 
Aktivnosti projekta su nabava didaktičkih igračaka i slikovnica, skupne posjete djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju, osmišljavanje i podjela letka, snimanje promotivnog videa, medijska kampanja i redovan rad knjižnice. Produžit će se redovan rad knjižnice (do sada je rad bio baziran samo na volonterskoj bazi). U Kninu će knjižnica raditi svakodnevno (nekim danima i u popodnevnim satima), a u Šibeniku će se produžiti rad od 10 do18 sati utorkom (do sada od 10 do 13 sati) kako bi djeca nakon vrtića i škola mogla u popodnevnim satima posjetiti knjižnicu. 

Donatori

                                                  Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori