• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Pri kraju pripreme školskih projekata u SŠ Lovre Montija

Objavljeno: Petak, 24 Siječanj 2020
Tijekom siječnja planirani su sastanci Eko-Krke i Zelene Istre sa svim školskim timovima radi lakšeg planiranja provedbe odabranih školskih projekata u zajednici.  Teme školskih projekata odabiru učenici sami, a cilj je da se identificira neki problem u okruženju te da se zajedno s dioncima iz zajednice taj problem pokuša riješiti. Misao vodilja, pri tome, trebaju biti globalni ciljevi održivog razvoja.
 
Dana 22.01.2020. održan je sastanak s timom SŠ Lovre Montija iz Knina na kojem je dogovoren način provedbe školskog projekta pod radnim nazivom "Ljekoviti parkovi u kraljevskom gradu".
Najbolje projektne ideje i primjeri provedbe školskih projekata bit će opisani u priručniku za obrazovanje za održivi razvoj u praksi.
 
Sve navedeno dio je aktivnosti projekta Znanje za održivo djelovanje kojim uvodimo održivi razvoj (OR) u formalno obrazovanje u školama partnerima na projektu. Namjera nam je kroz projekt izraditi održiv i provediv koncept edukacije za i o OR-u za škole te prilagodljiv specifičnostima različitih zajednica. 
 

Projekt se provodi i financira  u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje kojeg sufinancira Ured za udruge Republike Hrvatske

program sufinancira vlada RH

mzo long

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar