• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Besplatni program osposobljavanja za uzgoj povrća - PRIJAVI SE

Objavljeno: Četvrtak, 16 Travanj 2020
Ovim putem pozivamo na prijavu sve pripadnike marginaliziranih skupina koji žele sudjelovati na besplatnom programu osposobljavanja „Povrćar/ica“ ili radionicama mekih vještina („Budi Svoj“, „Budi kreativan“ ili „Izrazi se“).
Program osposobljavanja „Povrćar/ica“ započinje 4.5.2020. na Pučkom otvorenom učilištu Knin i sastoji se od teoretske i praktične nastave gdje će se učiti sve o uzgoju povrća. Na kraju programa koji je besplatan polaznici će dobiti uvjerenje o osposobljavanju koje se može upisati u e-radnu knjižicu.
 
Zbog pandemije virusa SARS-CoV-2 te trenutno važećih mjera zaštite nastava će se odvijati online (model će biti dogovoren s polaznicima) i kroz induvidualna savjetovanja s predavačima (pisani materijali će biti podijeljeni polaznicima) ili kroz klasična predavanja ukoliko dođe do ublažavanja mjera zaštite.
Polaznici programa osposobljavanja će također besplatno moći koristiti radionice mekih vještina i to:
  • Budi svoj - dvodnevna radionica na temu osnaživanja i podizanja razine samopoštovanja;
  • Izrazi se  -  dvodnevna radionica na temu povećanja komunikacijskih, prezentacijskih i pregovaračkih vještina s ciljem lakšeg zaposlenja;
  • Budi kreativan  -  dvodnevna radionica na temu razvoja kreativnosti s ciljem smanjenja socijalne isključenosti
Način održavanja radionica mekih vještina bit će dogovoren naknadno sukladno situaciji i važećim mjerama zaštite od širenja koronavirusa.
U marginalizirane skupine spadaju: Dugotrajno nezaposlene osobe (mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci), osobe romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i nezaposlene osobe korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu.
Svi zainteresirani se mogu javiti na brojeve telefona 095 253 0211 ili 099 641 3225 te e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

lenta ESF kockice

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori

ina logo