• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Poziv na početnu konfereciju projekta "Ekološko-informativni centar"

Objavljeno: Četvrtak, 14 Svi 2020

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva Vas na početnu konferenciju u sklopu projekta „Ekološko-informativni centar“ (Kodni broj: UP.02.1.2.01.0021), dana 21. svibnja 2020. godine s početkom u 11:00 sati u Kninu, Drniška 2b. Sukladno situaciji početnu konferenciju održat ćemo na otvorenom ispred našeg Ekološko-informativnog centra na rijeci Krki.

Projekt „Ekološko-informativni centar“ (Kodni broj: UP.02.1.2.01.0021) Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u okviru Intervencijskog plana grada Knina, a u sklopu poziva "Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru". Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Trajanje projekta je 36 mjeseci, a cilj je podrška i osnaživanje nezaposlenih osoba na području grada Knina.

Na početnoj konferenciji upoznat ćemo Vas sa ciljevima i aktivnostima projekta te s očekivanim rezultatima. Bila bi nam čast da svojim dolaskom obogatite ovaj događaj.

Napomena: molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon: 095 875 07 15 do 20. svibnja 2020. godine.

S veseljem očekujemo Vaš dolazak.

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar