• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Poziv na savjetovanje-Istraživanje i eksploatacija nafte

Objavljeno: Četvrtak, 05 Veljača 2015

ŠKŽ  u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i Agencijom za ugljikovodike, poziva na Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o  „Strateškoj studiji o vjerojatno značajnom utjecaju na okoliš Okvirnog plana i programa istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na Jadranu“Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o „Strateškoj studiji o vjerojatno značajnom utjecaju na okoliš Okvirnog plana i programa istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na Jadranu“ održat će se 12. veljače 2015. godine, u 11:00 sati, u prostorijama Gradske vijećnice, Trg Republike Hrvatske 3, Šibenik.

Izlaganju će biti nazočni predstavnici Agencije za ugljikovodike i predstavnici izrađivača Studije tvrtka „Ires ekologija“ d.o.o., te će neposredno davati odgovore i raspravljati o pitanjima koja će tom prilikom postavljati nazočna zainteresirana javnosti. Studija je dostupna javnosti na službenim web stranicama Ministarstva gospodarstvahttp://www.mingo.hr/page/strateska-studija-o-vjerojatno-znacajnom-utjecaju-na-okolis-okvirnog-plana-i-programa-istrazivanja-i-eksploatacije-ugljikovodika-na-jadranu  zajedno sa obrascima za sudjelovanje u javnoj raspravi. Mišljenja prijedlozi i primjedbe o Studiji mogu se dati do zaključenja javne rasprave najkasnije do 16. veljače 2015. godine, putem obrasca za sudjelovanje u savjetovanju na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Sektora za rudarstvo Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb, s naznakom: "Javna rasprava o Strateškoj studiji o vjerojatnom značajnom utjecaju na okoliš Okvirnog plana i programa istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na Jadranu".

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar