Radionica o kompostiranju

Objavljeno: Utorak, 05 Srpanj 2022

Grad Knin poziva sve zainteresirane građane na radionicu o kompostiranju koja će se održati 14.7.2022. (četvrtak) s početkom u 9:00 sati u Kninu, u dvorani Studentskog centra „fra Lujo Marun“ (Knin, Krešimirova 22).

Svrha održavanja radionice je edukacija građana o odvajanju bio otpada i kompostiranju s obzirom na činjenicu da je gradska tvrtka Čistoća i zelenilo d.o.o. nabavila kompostere koji će se uskoro dijeliti građanima u svrhu kućnog kompostiranja.

Kompostiranje Kruzni ciklusRadionica će imati teoretski i praktični dio. U teoretskom dijelu će se održati prezentacija o odvajanju bio otpada i kompostiranju koja će odgovoriti na pitanja što, kada, gdje, kako i zašto kompostirati. Osim prezentacije prikazat će se i edukativni film o kompostiranju.

U praktičnom dijelu građani će dobiti upute kako sastaviti komposter koji će uskoro dobiti na korištenje.

Održavanje radionice se odvija pod pokroviteljstvom Grada Knina, a u suradnji s gradskom tvrtkom Čistoća i zelenilo d.o.o. te Ekološkom udrugom „Krka“ Knin.

Prijave za radionice na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
ili na telefon: 022 664-608

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!
HVALA VAM NA DOPRINOSU U ZAŠTITI OKOLIŠA!

Grad Knin GrbCistoca i zelenilo logo