Održana radionica u Drnišu

Objavljeno: Srijeda, 01 Srpanj 2015

Udruga  "Mladi u EU", kao nositelji projekta i Ekološka udruga "Krka" Knin nsu dana 29.06.2015. u 11h organizirali radionicu pod nazivom "Prikupljanje, uzgoj i prerada ljekovitog bilja". Radionica je održana u Drnišu, u sklopu projekta "Zajedno do poduzetništva" kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

 

 

Poziv na radionicu o ljekovitom bilju-Zajedno do poduzetništva!

Objavljeno: Ponedjeljak, 23 Ožujak 2015

Udruga mladih „Mladi u EU“ zajedno sa svojim partnerima „CEDRA Split“ i Ekološkom udrugom „Krka“  će organizirati dvije radionice iz područja socijalnog i zelenog poduzetništva i sakupljanja, uzgoja i prerade ljekovitog bilja, a sve u sklopu projekta „ZAJEDNO do poduzetništva“.Na radionice su pozvane sve mlade nezaposlene osobe 18-29 godina starosti koje su zainteresirane završiti program osposobljavanja za poslove uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog bilja na Pučkom otvorenom učilištu Knin.

Opširnije...

Poziv na predavanje o zelenom i društvenom poduzetništvu

Objavljeno: Ponedjeljak, 11 Svi 2015

Sutra, u 11 sati, u prostoru male gradske vijećnice u Drnišu održat će se predavanje "Uvod u zeleno poduzetništvo i društveno/socijalno poduzetništvo" . Predavač je Ranko Milić, predstavnik CEDRA Clustera za eko društvene inovacije i razvoj iz Splita. Predavanje se održava u sklopu projekta "Zajedno do poduzetništva" čiji je nositelj udruga mladih "Mladi u EU" iz Šibenika, dok je Ekološka udruga "Krka" Knin partner na projektu. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

Poziv na radionicu o poduzetništvu i samofinanciranju

Objavljeno: Srijeda, 21 Siječanj 2015

 Pozivamo sve zainteresirane građane na radionicu o poduzetništvu i samofinanciranju koja će se održati 28.1.2014. (srijeda) s početkom u 11 sati u ekološko-informativnom centru (Drniška b.b.).

Opširnije...

Održane radionice u sklopu projekta "Zajedno do poduzetništva"

Objavljeno: Ponedjeljak, 06 Travanj 2015

Ekološka udruga „Krka“  zajedno sa svojim projektnim partnerima, ujedno i nositeljima projekta, i „CEDRA Split“ organizirali je radionicu iz područja socijalnog i zelenog poduzetništva i sakupljanja, uzgoja i prerade ljekovitog bilja, u sklopu projekta „ZAJEDNO do poduzetništva“.Cilj navedenog projekta je putem educiranja i informiranja mladih ljudi sa područja Šibensko-kninske županije o zelenom poduzetništvu i samozapošljavanju te kroz aktivnosti projekta usmjeravati i poticati mlade na aktivno bavljenje zelenim poduzetništvom sa ciljem smanjenja stope nezaposlenosti mladih.

Opširnije...