Dani otvorenih vrata udruga 2023.

Objavljeno: Srijeda, 31 Svi 2023

U sklopu jedanaeste po redu manifestacijeDani otvorenih vrata udruga 2023 koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ekološka udruga „Krka“ Knin organizira dva događanja. Jedna od aktivnosti je info kampanja o važnosti volontiranja i cjeloživotnog razvoja vještina, a druga je akcija prikupljanja knjiga. Događanja će se održati 1.6.23 (četvrtak) i 2.6.23. (petak), ispred ureda udruge na adresi, Tvrtkova 3, Knin, u vremenskom periodu od 11 sati do 14 sati. Pozivamo sve zainteresirane građane i širu javnost da se pridruže našim događanjima koja će se održati ispred ureda udruge, a isto tako da posjete naš štand na Sajmu udruga 2023. koji će se održati 1.6.23 (četvrtak) u periodu  od 17 do 19 sati na glavnom gradskom trgu Ante Starčevića. Sajam udruga 2023. organizira udruga ZvoniMir, Knin.

Građani će imati priliku saznati više o načinima i mogućnostima volontiranja kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini te kako i na koji način ojačati svoja znanja, vještine i kompetencije prema potrebama tržišta rada. U ovoj aktivnosti priključit će se i dvije međunarodne volonterke iz Italije i Francuske koje će informirati o mogućnostima za mlade kroz programe Erasmus+ i Europskih Snaga Solidarnosti.

Akcijom prikupljanja knjiga želimo i dalje poticati građane na ponovnu uporabu stvari na području grada Knina te pridonijeli zaštiti okoliša i smanjenju stvaranja otpada. Donirane knjige će se odložiti u Eko kućice za knjige koje su postavljenje na različitim lokacijama u gradu Kninu kako bi građani mogli posuđivati, čitati i razmjenjivati knjige.

Isto tako, građani će se moći upoznati s radom i djelovanjem Ekološke udruge „Krka“ Knin i EU i nacionalnim projektima koji se provode na području grada Knina i široj okolici.

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar