Poziv - Info kampanja „Stop ovisnosti“ - DCP

Objavljeno: Četvrtak, 06 Svi 2021

Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije će organizirati info kampanju „Stop ovisnosti“ dana 14. svibnja 2021. s početkom u 14:00 sati u prostorijama Društvenog centra Promina, kod Škole 38, Lukar. U sklopu Info kampanje će se održati predavanje Dr. Jasne Burnać-Štefok pod nazivom „Zašto ne razumijemo jedni druge“.

cigarette 110849 addictionCilj navedene info kampanje je informirati građane, a posebno roditelje o svim vrstama ovisnosti (alkohol, droga, kocka, video igre i sl.) te načinu prevencije istih.

Pozivamo sve zainteresirane građane da potvrde svoje sudjelovanje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 099 641 3225. Prijave su obvezne zbog ograničenja broja sudionika propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

Napomena: Info kampanja će se održati u skladu sa preporukama i mjerama Nacionalnog stožera vezanim uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Info kampanja je aktivnost projekta „Društveni centar Promina“ (UP. 04.2.1.07.0029) odobrenog u sklopu poziva „Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Projekt „Društveni centar Promina“  provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fondaa njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice