Održano predavanje „Kvalitetna prezentacija"

Objavljeno: Ponedjeljak, 14 Studeni 2022

U prostoru Ekološko-informativnog centra na adresi Knin, Drniška 2b, dana 10. studenog 2022. održano je predavanje „Kvalitetna prezentacija“ za nezaposlene osobe s područja grada Knina. Sudionike predavanja smo upoznali o važnosti pripreme kvalitetne prezentacije na razgovoru za posao, o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji tijekom razgovora te im istaknuli koje su to vještine dobre i kvalitetne prezentacije na razgovoru za posao kod budućeg poslodavca.

Kako se pripremiti, što reći, o čemu se sve trebamo informirati prije razgovora  za posao, kako istaknuti svoje kvalitete, vještine, znanja i iskustvo, što ne reći, kako se ophoditi prema ispitivaču, što poslodavac kako se nositi sa stresom neka su od pitanja na koji smo zajedno potražili odgovor.

 

Ako imate bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebate savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:

  • email- Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • telefon - 022 664 608
  • kontakt obrazac naših mrežnih stranica

Za savjetovanje i informiranje na raspolaganju su nam digitalni komunikacijski kanali, a možemo dogovoriti i savjetovanje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge "Krka". Zahvaljujući usluzi "Info@taxi" možemo i mi do Vas.

 

 

Cilj predavanja je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt "Ekološko-informativni centar" provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.