Održana "Živa knjižnica"- Info kampanja projekta "Ekološko-informativni centar"

Objavljeno: Petak, 16 Prosinac 2022

Dana, 15. prosinca 2022.u prostoru Ekološko-informativnog centra, Drniška 2b održana je „Živa knjižnica“. Aktivnost „Živa knjižnica“je dio info kampanje „Nema frke dok je Krke“, a koja se odvija u sklopu projekta „Ekološko-informativni centar“.

Cilj događanja je bio informiranje i upoznavanje zainteresiranih nezaposlenih osoba sa mjerom Samozapošljavanja HZZ-a.

Gost predavač bila je Irina Sinobad koja je sama uspješno prošla proces samozapošljavanja.
Zainteresirane sugrađane je iz „prve ruke“ upoznala sa cijelim procesom. Skrenula je pažnju na postupak, uvjete i moguće probleme i prepreke s kojima se zainteresirani korisnici mogu susresti tijekom procesa. Skrenuli smo pažnju zainteresiranim korisnicima na izmjene koje su nastupile u 2022. te ih informirali o novoj potpori za samozapošljavanje zeleno/digitalno.

Zahvaljujemo se Irini na odvojenom vremenu i korisnim informacijama koje je podijelila sa svima nama.

Ako imate bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebate savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:

  • email- Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • telefon - 022 664 608
  • kontakt obrazac naših mrežnih stranica

Za savjetovanje i informiranje na raspolaganju su nam digitalni komunikacijski kanali, a možemo dogovoriti i savjetovanje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge "Krka". Zahvaljujući usluzi "Info@taxi" možemo i mi do Vas.

 

Cilj info kampanje je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt "Ekološko-informativni centar" provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.