Poziv na završnu konferenciju projekta „Ekološko-informativni centar“

Objavljeno: Srijeda, 25 Siječanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva Vas na završnu konferenciju u sklopu projekta „Ekološko-informativni centar“ dana 31. siječnja 2023. godine s početkom u 11:00 sati. Konferencija će se održati u prostoru Ekološko-informativnog centra, na adresi Drniška 2b, Knin.

Projekt „Ekološko-informativni centar“ (UP.02.1.2.01.0021) je provodila Ekološka udruga „Krka“ Knin na području grada Knina. Provedba projekta je trajala 36 mjeseci, a cilj ovog projekta je bilo povećanje kompetencija i jačanje kapaciteta nezaposlenih osoba,  uključujući dugotrajno nezaposlene osobe,  s područja garda Knina kroz provedbu aktivnosti podrške, savjetovanja, informiranja i edukacija.

Projekt je 100% financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Na završnoj konferenciji upoznat ćemo Vas sa provedenim aktivnostima i ostvarenim rezultatima projekta. Bila bi nam čast da svojim dolaskom uveličate završnu konferenciju našeg projekta.

Napomena: molimo Vas da svoj dolazak potvrdite do petka, 27. siječnja 2023. godine, na neki od navedenih kontakata:

e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

telefon: 022 664 608

Cilj projekta je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt "Ekološko-informativni centar" provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.