Poziv na okrugli stol „Razvoj usluga za nezaposlene osobe“

Objavljeno: Ponedjeljak, 09 Siječanj 2023

Pozivamo lokalne dionike tržišta rada s područja grada Knina da nam se pridruže dana 16. siječnja 2023. s početkom u 11 h u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin ( Knin, 4. gardijske brigade 11) na održavanju okruglog stola „Razvoj usluga za nezaposlene osobe“.

Okrugli stol održava se u okviru projekta „Ekološko-informativni centar“. Cilj okruglog stola je unaprjeđenje usluga za nezaposlene osobe među lokalnim dionicima tržišta rada s područja grada Knina. Zanima nas kako poboljšati usluge namijenjene nezaposlenima kroz suradnju, inovativne izvaninstitucionalne usluge te dinamičan i suvremen pristup nezaposlenim osobama.

 

Pozivamo sve zainteresirane da potvrde svoje sudjelovanje do 13. siječnja 2023. na neku od navedenih e-mail adresa:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Projekt „Ekološko-informativni centar(UP.02.1.2.01.0021) provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.