Održana treća radionica "Izrazi se"

Objavljeno: Ponedjeljak, 19 Rujan 2022

U srijedu (14.9.) i četvrtak (15.9.) održana je dvodnevna radionica "Izrazi se" za nezaposlene osobe s područja grada Knina.

 Radionica se održala na adresi Drniška 2b, prostor Ekološko-informativnog centra na Krki. Sa nezaposlenima se radilo na njihovim komunikacijskim, prezentacijskim i pregovaračkim vještinama koje su važne u modernom poslovnom okruženju. Na radionici se kombiniralo prezentiranje, primjeri iz prakse i iskustva samih sudionika radionica. Razgovaralo se, učilo i razmjenjivalo iskustvo u ugodnom okruženju i društvu.

Obrađene su i teme pisane komunikacije u poslovnom okruženju te kako se pripremiti za razgovor za posao. Kako komunicirati sa poslodavcima, kolegama, klijentima. Zajedno smo nastojali otkriti kakvo je njihovo umijeće prenošenja poruke i kako ga poboljšati. Koji su izazovi pregovaranja u poslovnom okruženju te smo razgovarali o tome kako je volontiranje korisno za zapošljavanje.
Svi sudionici radionice i ostali nezaposleni mogu i dalje dobiti kontinuiranu podršku u vezi sa traženjem posla, zapošljavanjem i samozapošljavanjem kroz savjetovanje, mentoriranje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge „Krka“ Knin.
 
Ako imate bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebate savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:
 
  • email - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • telefon - 022 664 608
  • kontakt obrazac naših mrežnih stranica.
 
 
Za savjetovanje i informiranje na raspolaganju su nam digitalni komunikacijski kanali, a možemo dogovoriti i savjetovanje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge "Krka" Knin ovisno o vašim preferencijama i epidemiološkoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Zahvaljujući usluzi "Info@taxi" možemo i mi do Vas.
 
 

Cilj aktivnosti je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt "Ekološko-informativni centar" provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice