Ne(e)tWORK projekt se nastavlja a mjesta ima još samo za jednog kandidata!

Objavljeno: Srijeda, 25 Siječanj 2023

POŽURITE!

JOŠ SAMO JEDNO SLOBODNO MJESTO ZA BESPLATNO OSPOSOBLJAVANJE NEAKTIVNIH MLADIH!

Ekološka udruga „Krka“ Knin oglašava posljednji poziv za još jedno slobodno mjesto u Ne(e)tWORK projektu namijenjenom mladim neaktivnim osobama!

NEET kandidat si ako imaš između 18 i 29 godina i ako posljednja 4 mjeseca:

-ne radiš

-ne studiraš

-ne ideš u školu

-nisi prijavljen/a na Zavodu za zapošljavanje

 

Mlade neaktivne osobe mogu BESPLATNO dobiti verificirana osposobljavanja i edukacije po vlastitim potrebama i željama! Sve što je dostupno u živo ili online na pučkim otvorenim učilištima i drugim ustanovama za obrazovanje odraslih.

Usto, do ljeta će završiti i niz korisnih radionica mekih, prenosivih i poduzetničkih vještina te će imati na raspolaganju mentora i savjetnika.

SVE BESPLATNO uz podršku cijelog projektnog tima.

Za neke korisnike u siječnju su već započele vrijedne edukacije i osposobljavanja:

-za asistenta za upravljanje projektima

-za pomoćnog kuhara

-za turističkog vodiča

-za vozača vozila B kategorije  

 

Ovo je zadnja četvrtina Ne(e)tWORK projekta koji je do sada ojačao i osposobio šestero mladih donedavno neaktivnih osoba koje su već  stekle javne isprave i diplome

-3 vozačke dozvole za upravljanje vozilom B kategorije

-uvjerenje  za Web dizajnericu

-uvjerenje za Računalnu operaterku

-uvjerenje za Suradnicu u pripremi i provedbi EU projekata

 

Projekt je započeo 12.07.2021. i traje do 12.07.2023. Namijenjen samo pripadnicima NEET skupine (engl. Not in Employment, Education or Training), da bi ih  se osnažilo i približilo tržištu rada.

 

Javite se kao i do sada Ne(e)tWORK timu na telefon: 022 664 608 ili pišite na e-mailove: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ČEKAMO VAS!

Ne(e)tWORK tim

Sve aktivnosti organizirane su u sklopu Projekta „Ne(e)tWORK“ (UP.01.2.0.04.0006) sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Odobren je u okviru poziva "Pronađi me!", a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice