Poziv na završnu konferenciju projekta Ne(e)tWORK

Objavljeno: Srijeda, 28 Lipanj 2023

Ovim putem Vas pozivamo na završnu konferenciju projekta  Ne(e)tWORK  koja će se održati  dana 04.07.2023. u 11 sati, u prostorijama ureda Ekološke udruge „Krka“ Knin, na adresi Tvrtkova 3. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Ekološka udruga „Krka“ Knin u razdoblju od dvije godine uspješno je provela sve aktivnosti navedenog projekta čiji će rezultati biti predstavljeni na završnoj konferenciji.  Projekt je bio namijenjen mladim osobama u dobi od 18 do 29 godina koje su nezaposlene, neaktivne i trenutačno se ne obrazuju, ne educiraju niti su u evidenciji Zavoda za zapošljavanje (imaju NEET status -  not in Employment, Education or Training).

 

Ekološka udruga „Krka“ Knin kroz projekt Ne(e)tWORK NEET-ovcima je omogućila sudjelovanje na brojnim aktivnostima i verificiranim programima te su tako naši korisnici stekli verificirane isprave u slijedećim područjima:

-Suradnik u pripremi i provedbi EU projekata

-WEB dizajner

-Računalni operater

-Pomoćni kuhar

-Asistent u pripremi i provedbi projekata

-Turistički vodič

-Vozačke dozvole za vozilo B kategorije

 

Projekt u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područni ured Šibenik te s Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Područni ured Knin.

 

Čast nam je pozvati Vas da svojim dolaskom uveličate završetak našeg projekta!