Radionica "Budi kreativan" i dodjela uvjerenja za Povrćare

Objavljeno: Srijeda, 17 Lipanj 2020

U sklopu projekta „Učimo danas za bolje sutra“ 12.6.2020. i 15.6.2020. održana je radionica mekih vještina „Budi Kreativan" za pripadnike marginaliziranih skupina na području grada Knina i dodjela uvjerenja korisnicima o završenom programu osposobljavanja za Povrćara/icu (12.6.2020). 

Radionicom su bila obuhvaćena sljedeća tematska područja:

  • Moć navike
  • Znanje i interes
  • Spremnost na pogrešku
  • Utjecaj okoline
  • Unutarnja svjesnost
  • Inovativnost
  • Tehnike kreativnosti

 

Sve radionice mekih vještina koje su se provodile ili se provode kroz projekt „Učimo danas za bolje sutra“ namijenjene su pripadnicima marginaliziranih skupina (dugotrajno nezaposlene osobe - mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci, osobe romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i nezaposlene osobe korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu). 

Dodjelom uvjerenja korisnicima koji su završili program osposobljavanja za povrćara/icu (6 osoba) završen je i posljednji od 5 programa osposobljavanja koji su bili predviđeni projektom, a ukupno ih je završilo 33 korisnika pripadnika marginaliziranih skupina..

Projekt provodi ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Kninom. Vrijednost projekta je 818.166,00 kuna te je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori

ina logo