Poziv na drugu radionicu o kompostiranju

Objavljeno: Utorak, 13 Siječanj 2015

Pozivamo sve  zainteresirane građane na drugu po redu  radionicu o KOMPOSTIRANJU koja će se održati u Kninu 22.01.2015. s početkom u 11 sati u ekološko-informativnom centru (Drniška b.b.).Radionica o kompostiranju bit će realizirana u sklopu projekta „Centralizirano i decentralizirano kompostiranje u Kninu“

 kojeg provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s „Čistoća i zelenilo d.o.o.“ Knin, sufinanciranog od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti i Grada Knina.

Radionica će imati teoretski i praktični dio. U teoretskom dijelu će se održati prezentacija o kompostiranju koja će odgovoriti na pitanja što, kada, gdje, kako i zašto kompostirati. U praktičnom dijelu zajedno s posjetiteljima radionice složit ćemo korak po korak kompostnu hrpu i također dati savjete za samostalnu izradu kompostera.

Naglašavamo kako ćemo svim sudionicima radionice  darovati  drveni ili plastični komposter , te biorazgradive vrećice kako bi sami započeli s procesom kompostiranja, a podjela istih će biti  u veljači 2015. godine.

Svi sudionici će također dobiti i brošure i priručnike sa korisnim savjetima o kompostiranju.

Broj sudionika  radionice je ograničen, kao i broj kompostera, stoga molimo građane da se što prije prijave za radionicu na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili tel: 022 664-608.

 

Radujemo se vašem dolasku!

HVALA VAM NA DOPRINOSU U ZAŠTITI OKOLIŠA

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar