Održane aktivnosti u sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“

Objavljeno: Petak, 03 Studeni 2023

Tijekom mjeseca listopada 2023. u sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ osmišljena je i provedena online anketa o razvoju I unaprjeđenju volonterizma na području Šibensko-kninske županije. Također su održana 2 info pulta: u općini Promina i općini Biskupija s ciljem poticanja razvoja volonterstva te informiranja građana o samom programu.

Program „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ je dvogodišnji program koji Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu s Gradom Kninom, Općinom Biskupija, Općinom Ervenik, Općinom Promina, OŠ Domovinske zahvalnosti Knin, Veleučilištem Marko Marulić i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, područni ured Knin.

Pozivamo sve zainteresirane građane koji žele volontirati i unaprijediti svoje kompetencije te organizatore volontiranja koji žele provoditi volonterske akcije i unaprijediti svoje kapacitete da nam se obrate na tel: 022 664608 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Detaljnije o programu te budućim aktivnostima istog možete pronaći na web stranici “Volonterskog centra Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu”: https://volonterski-centar-krka.com/koja je izrađena u sklopu istoimenog programa.

 

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike

 i Grad Knin

Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti Ekološke udruge "Krka" Knin i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike