Održane aktivnosti u sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“

Objavljeno: Srijeda, 29 Studeni 2023

Tijekom mjeseca studenog 2023. u sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ provedena je online anketa o razvoju i unaprjeđenju volonterizma na području Šibensko-kninske županije. Održan je Info pult u općini Ervenik s ciljem poticanja razvoja volonterstva te informiranja građana o samom programu.

 U sklopu aktivnosti Inkluzivnog volontiranja održane su 2 akcije prikupljanja plastičnih čepova te akcija oslikavanja i podjele platnenih vrećica. Također su održane radionice za organizatore volontiranja pod nazivom “Zašto je važno volonterstvo” i “Menadžment volontera” te radionice za volontere pod nazivom “Zašto je važno volonterstvo” i “Volontiranje za dobrobit marginaliziranih skupina”.

Program „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ je dvogodišnji program koji Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu s Gradom Kninom, Općinom Biskupija, Općinom Ervenik, Općinom Promina, OŠ Domovinske zahvalnosti Knin, Veleučilištem Marko Marulić i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, područni ured Knin.

 

Pozivamo sve zainteresirane građane koji žele volontirati i unaprijediti svoje kompetencije te organizatore volontiranja koji žele provoditi volonterske akcije i unaprijediti svoje kapacitete da nam se obrate na tel: 022 664 608 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Knin

Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Ekološke udruge "Krka" Knin i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te Grada Knina