Volonterski program za studente

Objavljeno: Petak, 15 Prosinac 2023

U sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji s partnerom na programu Veleučilištem „Marko Marulić„ u Kninu  osmislila je  i započela s provedbom volonterskog programa za studente. Cilj ovog programa je doprinos zajednici i uspostavljanje suradnje s odgojno-obrazovnim ustanovama na području odgoja za volontiranje.

Studenti i zaposlenici Veleučilišta osmislili su program u sklopu kojeg će se na Veleučilištu započeti s prikupljanjem plastičnih čepova kako bi pomogli humanitarnoj akciji za nabavku lijekova članova udruge oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec te građanima Knina omogućili odvajanje plastičnih čepova.

Program se sastoji od izrade kutije za prikupljanje plastičnih čepova, postavljanje iste u zgradu Veleučilišta, promociju i informiranje građana o akciji, održavanje i pražnjenje kutije te slanje prikupljenih čepova UOLL Čakovec. Ovom akcijom se želi pokazati solidarnost prema potrebitim, a ujedno dati svoj doprinos u očuvanju prirode i okoliša.

Stoga pozivamo sve studente, zaposlenike i ostale građane da odvajaju sve vrste plastičnih čepova i podrže ovu akciju.

Prikupljene plastične čepove možete odložiti u kutiju koju su uredili studenti i volonteri te se nalazi u holu Veleučilišta Marko Marulić u Kninu na adresi: Petra Krešimira IV 30, Knin.

 

  

Hvala svima na humanosti i doprinosu u zaštiti okoliša!

 

 

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Knin

Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Ekološke udruge "Krka" Knin i

 ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te Grada Knina